ag-1301008
0

Achter Glas 2013

Voor de vijfde keer al wordt “Achter Glas” georganiseerd, een tweejaarlijks straatverruimend kunstproject. In 2005 namen de inwoners van de Mortselsesteenweg in Hove voor de eerste maal het initiatief om op een kunstzinnige manier wat licht te brengen in de donkere winterdagen. Gedurende 14 dagen worden de ramen van de huizen in het smalle gedeelte van de straat omgetoverd tot verlichte uitstalramen voor een 30-tal kunstenaars, geïnspireerd door een bepaald thema. De mensen kuieren door de straat terwijl ze de werken bekijken door de vensters van de huizen, verlicht vanaf het invallen van de avond tot 22u.

De editie 2013 gaat door van 19.1.2013 tot 2.2.2013 in de omgeving van De Markgraaf, het smalle gedeelte van de Mortselsesteenweg en in Podiumcafé De Pomp. Het thema dit jaar is ‘De wereld kleurt het dorp kleurt de wereld …’.

Klik hier voor de fotogalerij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *