fvo-1301417
0

Frédéric Van Overschelde

In 1982 begon Frédéric Van Overschelde (Brussel, 1964) te werken in het neonbedrijf van zijn grootvader. Gedurende zo’n 20 jaar maakte hij neonverlichting in binnen- en buitenland. Zijn liefde voor glas werd al gauw een ware passie. Tijdens en na zijn studies aan het Instituut voor Kunst en Ambacht (IKA) te Mechelen en aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam begon hij te werken bij Van Tetterode Glasobjekten bv te Amsterdam, waar hij assisteert, eigen creaties maakt en workshops geeft. Hij is tevens een van de vaste, freelance glasblazers van het Glazen Huis te Lommel, dat in mei 2007 zijn deuren opende.

Klik hier voor de foto’s van enkele kunstwerken van Frédéric Van Overschelde. Indien u de werken in het echt wil zien kan dat, meer bepaald op 14 maart 2013 in het Cultureel Centrum van Heist-Op-Den-Berg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *