gotz-1503569
0

Glas op ’t Zuid

Van 23 tot 25 mei 2015 is kunstencentrum ONS11 in Antwerpen het decor voor ‘Glas op ’t Zuid’, een internationale tentoonstelling glaskunst met creaties van meer dan 25 glaskunstenaars uit België, Duitsland, Italië, Chili en Nederland. U kan er werken bewonderen van o.a. Hubert Carpentier, Christian Crépaux, Simone Fezer, Giuliano Gaigher, Ivo Henkens, Stefanie Neeskens, Vincent Rousseau, Marjan Smit, Jane-Sylvie Van den Bosch, Patrick Van Tilborgh en Peter Yullov.

Omdat zowat alle mogelijke technieken zoals glasblazen, glasgieten, slumping, fusing, sculpteren, graveren, enz. aan bod komen geeft de tentoonstelling een uniek overzicht van de artistieke mogelijkheden met glas.

Klik hier voor een virtueel bezoek aan de mooie tentoonstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *