ksa-1511183n
0

Street Art in het Antwerpse Kopstraatje

Het Kopstraatje, een klein straatje geprangd tussen de Kammenstraat en de Nationalestraat midden in het modekwartier van Antwerpen, stond jarenlang gekend als een plek waar taggers en drugsgebruikers thuis waren.
In september 2012 kwam hier echter verandering in toen jonge en minder jonge kunstenaars tijdens een driedaagse graffiti-jam, een initiatief van Sketchual bestaande uit vrijwilligers van jongerencentrum Kavka, opnieuw kleur gaven aan dit notoire steegje.
Op initiatief van Kop vzw, het Kunstenaars Ondersteunend Platform, werd in het najaar van 2014 het Kopstraatje nog verder verfraaid door de Braziliaan Onio, bijgestaan door illustratoren El Neoray en Vagabundos.

Klik hier en wandel mee door dit opmerkelijke straatje vlakbij het historisch centrum van Antwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *